Bell Schedule

TimeBlockMinutes
7:20a.m. – 9:00a.m.1st Instructional Block100 minutes
9:00a.m. – 9:05a.m.Passing5 minutes
9:05a.m. – 10:35a.m.2nd Instructional Block90 minutes
10:35a.m. – 10:40a.m.Passing5 minutes
10:40a.m. – 12:45p.m.3rd Instructional Block LUNCH125 minutes
12:45p.m. – 12:50p.m.Passing5 minutes
12:50p.m. – 2:20p.m.4th Instructional Block90 minutes

Translate Β»